Visezi la experiente senzuale unice?  Salon Artemis iti indeplineste visul

Trupul nostru este comparat adesea cu un templu. Trebuie sa avem grija de el si sa ii oferim tot rasfatul de care are nevoie. Sa-l exploatam si sa ii descoperim toate tainele si ascunzisurile. Care este cea mai buna metoda prin care putem realiza acest lucru? Cred ca deja ai intuit raspunsul…un masaj. Dar nu unul oarecare, ci unul special. Mai exact, unul erotic.

Erotismul este o arta complexa care a fost transpusa in masaj inca din cele mai vechi timpuri. Mai precis din Antichitate. Este absolut uimitor sa descoperim ca luptatorii si marii conducatori erau obligati sa practice masajul erotic. Cine nu si-ar dori in prezent sa fie supus la asemenea tratamente! Cine nu tanjeste dupa un masaj care sa ii excite simturile si sa il duca pe culmile placerii. Este de la sine inteles ca la momentul actual acest tip de masaj a devenit mai mult decat un rasfat al trupului. O relaxare totala a mintii, o detasare totala de toate grijile si problemele cu care ne confruntam.

Daca v-am starnit curiozitatea, intrebarea fireasca este ce se intampla in cadrul unei sedinte de masaj senzual. Ei bine, pentru a exemplifica cat mai concret acest lucru, o sa enumar cateva tipuri de masaj pe care Salonul Artemis le pune la dispozitia clientilor. Acest masajclub.com are locatia in Bucuresti.

Masajul nud

Este poate cel mai popular tip de masaj si nu este de mirare acest lucru. Asa cum si denumirea arata, trebuie sa renuntati la inhibitii si sa va relaxati. Maseuzele extrem de provocatoare executa miscari tandre, iar finalul va fi unul fericit. Nuditatea iti este explorata la cel mai inalt nivel posibil. La randul tau ai posibilitatea sa atingi formele trupului de zeita. Ulterior, masajul poate deveni si mai incitant daca maseuza te va asista in timpul dusului. Aceasta forma de relaxare poarta denumirea de masaj cu dus asistat.

Masajul cu 2 sau 3 maseuze                

Pentru doritorii excentrici nimic nu le sta in cale atunci cand vine vorba de propriile placeri. Nu exista limite sau bariere, iar placerea atinge apogeul suprem. Bineinteles ca in cadrul acestei sedinte se folosesc uleiuri cu arome imbietoare pentru ca ispita sa atinga cote maxime. Iar sampania este pentru cunoscatori, care stiu ce efecte poate avea cand este folosita intr-un asemenea context. Cadrul ambiental este ideal, intrucat lumina se reduce pentru ca timiditatea sa nu-si faca simtita prezenta.

Masajul erotic pentru cupluri

Acel moment in care relatia nu mai este ca la inceput, iar viata intima a devenit…monotona. Ei bine, nu trebuie sa va lasati descurajati, pentru ca pentru orice exista o solutie. Un masaj senzual in pereche poate avea niste consecinte neasteptate. Atat pe partea de intimitate cat si in privinta comunicarii, increderii si respectului reciproc. O imbunatatire evidenta a vietii amoroase se observa chiar dupa prima sedinta.

In ceea ce priveste relationarea in cuplu aceasta prinde aripi. Este si firesc, intrucat va descoperiti placeri ascunse de care nici nu aveati habar ca exista, iar ulterior le puteti exploata in intimitatea dormitorului vostru. Iar o viata sexuala buna creste simtitor sansele ca relatia sa functionze o perioada indelungata de timp.

Cred ca in mare ti-ai creionat o parere despre principalele tipuri de masaj. Si mai mult ca sigur stii deja care dintre ele iti surade cel mai tare. Renunta la inhibitii si nu mai sta pe ganduri. Salon Artemis te asteapta sa iti satisfaca si cele mai misterioase placeri.

Leave a Reply