Topul polizoarelor BOSCH care iti ofera durabilitate si rezistenta sporita

In fiecare trusa de scule, polizorul unghiular ocupa un loc prioritar, iar asta se datoreaza eficientei sporite pe care o prezinta, dar mai ales utilizatii sale. Este bine sa ai in vedere achizitionarea uneia indiferent ca esti instalator, tamplar, mecanic sau sudor. Iti este de folos cand nici nu te astepti in slefuirea sau taierea de materiale diverse. Ca sa ai parte insa de experiente placute, este bine sa ai in vedere achizitionarea unui model care sa se plieze pe nevoile tale, respectiv regimului de utilizare – hobby, semi-profesional sau profesional.

Cand vine vorba despre categoria polizoarelor unghiulare, exista o serie de modele care face o diferenta sesizabila in utilizare si care reprezinta o recomandare din partea expertilor. Iti prezint in randurile de mai jos cateva dintre polizoarele spre care ar trebui sa te orientezi, dupa nevoile pe care le ai.

Care sunt polizoarele unghiulare Bosch recomandate de experti?

Le gasesti de obicei in sectiunea dedicata sculelor electrice sub numele BOSCH, un brand de referinta in ceea ce priveste aceasta categorie de scule.

  • Polizor unghiular Bosch GWS 7-115

Se distinge de celelalte modele prin circumferinta manerului deosebit de mica – 176 mm. Acest polizor unghiular Bosch prezinta puterea de 720 W si are greutatea de 1,9 iar asta nu poate fi decat avantajos pentru ca ofera o manevrabilitate mai usoara la utilizare. Este preferat mai ales in regim de utilizare continua, fiind prevazut cu 6 trepte de viteza. Asta inseamna ca beneficiezi de turatie variabila, pe care o poti adapta dupa materialele cu care ai de lucrat.

  • Polizor unghiular BOSCH GWS 850 CE

Este o recomandare in conditiile in care te intereseaza sa il folosesti in reparatii casnice, in constructii sau alte interventii minore. Accesoriile specifice sunt necesare pentru o utilizare sigura si eficienta sporita. Dintre acestea, se dovedesc cu adevarat utile cheia pentru splinturi, piulita de strangere, flansa de prindere, manerul suplimentar si aparatoarele de protectie. Alimentarea se face electric si prezinta o greutate mica.

  • Polizor unghiular BOSCH GWS 1000

Cu o putere de 1000 W, polizorul se remarca prin motorul sau deosebit de puternic. Astfel, este ideal a fi folosit in lucrarile profesionale indeosebi. De asemenea prezinta avantajul ca aparatoarele din dotare se pot regla dupa nevoie si prezinta si rezistenta la torsiune. Utilizatorul se bucura asadar de eficienta maxima. Are si functia de Vibration Control, cea care reduce nivelul vibratiilor insemnat de mult. Asta se traduce prin mai multa eficienta si manevrabilitate imbunatatita.

  • Polizor unghiular BOSCH GWS 750 – 125

Iata un alt model de polizor unghiular BOSCH care alcatuieste topul produselor recomandate de experti. Faptul ca motorul are puterea de 750 W si discul este de 125 mm nu face decat sa favorizeze taierea in aluminiu, inox, metale neferoase. Este in orice caz un model preferat de mesteri pentru ca asigura un nivel optim de productivitate, in functie de sarcinile de realizat.

  • Polizor unghiular BOSCH GWS 17-125 CIE

Motorul cu puterea de 1700 W din dotare, alaturi de sistemul Constant Electronic incorporat se traduce prin productivitate ridicata. Permite prelucrarea unei multitudini de materiale si dispune de maner ergonomic pentru manuirea facila a sculei electrice. De asemenea vine insotit de accesorii diverse care face utilizarea mai placuta si sigura.

Iata deci cateva dintre modelele de polizoare unghiulare BOSCH care si-au dovedit utilitatea si rezistenta de-a lungul timpului  in realizarea de diverse sarcini, in domenii variate. Acestea se regasesc la preturi variate pe piata de profil, iar Tehnicbazar.ro este un magazin online de referinta pentru publicul larg.

Leave a Reply