Telefon resigilat sau nou

Cand vine vorba de a-ti cumpara un telefon, trebuie sa te asiguri ca ai un buget destul de mare, mai ales daca vrei sa iti cumperi un telefon nou lansat. In orice caz, nu se recomanda sa iti cumperi un telefon la lansare, pentru ca pretul sau este mult prea mare, iar pe parcursul anului el va mai scadea. Sunt unele persoane care nu isi permit sa isi cumpere telefonul pe care si-l doresc si prefera sa se orienteze catre alt model si nu vor sa ia in considerare varianta de a-l cumpara resigilat, putand beneficia de o reducere in jur de 200-300 de lei, pentru ca au o teama ca vor primi un telefon stricat sau nefunctional si va fi nevoie sa cheltuiasca alta suma mare de bani pentru a-l repara. Dar acest lucru nu este posibil. Daca si tu esti o persoana care se teme sa cumpere un telefonul resigilat, ar trebui sa citesti urmatoarele randuri, unde vor explica ce inseamna un telefon resigilat, pentru a nu mai avea aceasta impresie eronata. 

Atunci cand o persoana isi cumpara un telefon, il foloseste pentru o perioada scurta de timp, doar ca isi da seama ca nu ii mai place, ca nu functioneaza asa bine, ca avea asteptari mai mari. In aceasta situatie, acea persoana are dreptul sa returneze telefonul in perioada maxima de 30 de zile. Inainte de a se accepta returul, telefonul se verifica, pentru a se vedea starea in care se afla. Daca se afla intr-o stare rea, returul nu va fi acceptat, iar persoana este nevoita sa pastreze telefonul si banii nu vor fi inapoiati. Dar daca telefonul se afla intr-o stare buna, telefonul va fi expus la vanzare cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei fata de pretul initial. Asa ca, daca de exemplu vrei sa iti cumperi un Iphone 6S, nu trebuie sa iti faci griji ca telefonul a fost uzat si ca va fi nevoie de o inlocuire a bateriei la Iphone 6S, pentru ca a fost folosit o perioada scurta de timp, baterie nu se uzeaza atat de usor. 

Cand un telefon este redus, iar celelalte telefoane din acelasi model nu sunt, oamenii tind sa creada ca modelul redus are vreo problema si ca se doreste a se scapa mai repede de el, dar de fapt el este resigilat, nu stricat. 

Pentru a concluziona, un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre o alta persoana pentru o perioada scurta de timp. Telefonul a fost returnat din varii motive si daca s-a aflat intr-o stare buna, s-a expus la vanzare cu un pret mai mic decat cel initial cu aproximativ 200-300 de lei. Un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre o alta persoana, inseamna ca nu esti primul utilizator. 

Leave a Reply