Tehnici de masaj senzual – indicatii si sfaturi pentru barbati

Cunoasterea diferitelor tehnici de masaj senzual si punerea lor in practica poate contribui la imbunatatirea relatiilor romantice si sexuale. O multime de oameni nu se gandesc la acest masaj, dar masajul erotic senzual este un lucru bun mai ales pentru barbati, considerand ca femeile au nevoie adesea de mai multa atentie care le fac sa se simta confortabil inainte de inceperea activitatilor intime.

Cand vine vorba de sex, nu este nici un secret ca femeile mai mult decat barbatii, au nevoie de preludiu. In cazul in care stiti cateva tehnici de masaj senzual bune, aveti posibilitatea sa ii oferiti doamnei o experienta profunda si senzuala.

Masajul senzual ofera o cale excelenta de construire a intimitatii si a apropierii. Este una dintre cele mai bune modalitati de a descoperi mai multe despre dvs si partenera dvs. Stiind mai multe despre ele, vei avea ca rezultat experiente mai intense si mai erotice.

Spre deosebire de masajul clasic, in care se aplica presiuni mari asupra muschilor, tehnicile de masaj senzual implica de obicei atingerea usoara cu varfurile degetelor.

Aceste tehnici implica frecarea frecventa a degetelor in sus si in jos pe corpul persoanei care primeste masajul. Pentru a adauga un pic de senzualitate, veti dori sa masati usor interiorul picioarelor si coapsei, sau chiar stomacul, pieptul sau fesele. Aceste parti ale corpului au o multime de terminatii nervoase care atunci cand sunt stimulate ofera o senzatie minunata receptorului.

Avand in vedere ca va aflati intr-o postura unica, nu aveti limite pentru executarea unui masaj profesionist, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la evitarea zonelor extrem de intime. In orice caz, masajul senzual sau orice fel de masaj erotic este o abilitate si chiar doriti sa va simtiti bine, astfel incat invatarea unor tehnici de baza nu ar fi o idee rea.

O modalitate de a invata este sa luati lectii de masaj de la unul dintre centrele locale de masaj clasic sau sa mergeti la masaj erotic Bucuresti – salon Artemis pentru a avea parte de un masaj care sa va inspire.

O alta idee ar fi sa angajati un terapeut de masaj pentru a va arata cum se face un masaj. Terapeutul de masaj va poate invata miscarile de baza si formele unui masaj profesionist. Odata ce ati invatat elementele de baza, puteti incepe sa deveniti creativi si sa directionati masajul intr-o varianta mult mai senzuala.

Multi barbati se intreaba adesea cum sa ajunga dincolo de bariera fizica de contact cu femeile, care i-ar putea chiar pune in situatia de a se amagi cu ceea ce isi imagineaza. Cu alte cuvinte, ei se intreaba cum sa perceapa erotic o situatie complet nevinovata si jucausa.

Acest lucru este valabil mai ales pentru barbatii care sunt inca in faza de agatare. In timp ce exista multe modalitati de a face acest lucru, una care functioneaza destul de bine se bazeaza pe un pariu in joaca in care cel care pierde trebuie sa-i faca castigatorului un masaj pe spate.

Un masaj pe spate este un start pozitiv si este o pozitie buna pentru a incepe implementarea tehnicilor de masaj erotic.

Ce se intampla daca masajele dvs. nu primesc raspunsul pe care il doriti?

Este destul de grea incercarea de a impresiona o femeie, dar daca doriti cu adevarat sa ii oferiti un masaj senzual erotic care o va face sa se topeasca, va trebui sa invatati o rutina simpla care sa functioneze uimitor de bine cu acea persoana.

Leave a Reply