Te joci jocuri online ?

În ultimul timp site-urile de jocuri online s-au înmulțit ca ciupercile. Pe unde navighezi găsești un site de jocuri, dar asta nu înseamnă că este un lucru rău. Îmi amintesc și acum  cât de fericiți eram când ne cumpăram disckete cu mario sau pentru jocul pe televizor terminator ( parcă se numea ) și acum găsești jocuri gratuite cu o grafică foarte bună.

Pe internet găsești mii de jocuri pentru toate vârstele de la jocuri de actiune, puzzle, cazino, sport până la jocuri de logică. Jocurile apărute în ultimul timp nu mai sunt dedicate doar copiilor, sunt unele de strategie sau acțiune care cer vârsta minimă de 16 ani (+16).

Am văzut și website-uri externe care plătesc chiar frumușel să te joci, dar dacă vrei să caștigi ceva bănuți trebuie să “pierzi” zilnic minim 3-4 ore.  O altă modalitate de a câștiga bani este să joci Poker Online, dar cum am spus în articolul anterior ai nevoie de o strategie și ceva bănuți la început.

Din câte am văzut până acum varianta ideală să scapi de plictiseală sau de stresul de la servici, este un joculeț online 😀 . Eu aproape zilnic petrec 1-2 ore pe website-uri de jocuri online. Sunt curios tu cât te joci și ce jocuri îți plac ?

Leave a Reply