Spirulina si catina doua plante cu efecte deosebite in diete si cure de slabit

Kilogramele in plus sunt o problema la orice varsta. Acestea vin cu aspect estetic neplacut si totodata au efecte nefaste asupra functiilor organismului. Colesterolul, trigliceridele, balonarea, oboseala si lipsa de energie sunt cateva dintre simptomele resimtite din pricina acestora.

Totusi natura ne-a lasat o serie de plante minune, care ne ajuta sa reglam greutatea fara a face efort fizic suplimentar si fara a supune organismul la stres. Doua dintre aceste minuni sunt spirulina si catina, si despere acesta vom discuta in randurile urmatoare.

Ce este spirulina si cum contribuie la pierderea kilogramelor

Spirulina este o alga verde albastra ce se dezvolta in  lacurile subtropicale si in oceanele calde. Efectele deosebite ale acestei plante sunt cunoscute de sute de ani, insa studii aprofundate realizate de specialisti au fost efectuate abia recent.

Alga bogata in vitaminele B1, B2, B3, cupru, fier, magneziu, mangan si potasiu  are proprietati deosebite in special in accelerarea metabolismului si scaderea colesterolului.

Din cercetarile specialistilor reiese ca spirulina are efecte antiinflamatoare, antioxidante si energizante puternice si ajuta orgasmul impotriva stresului oxidativ ce favorizeaza dezvoltarea unor boli grave. De asemenea spirulina ajuta la reglarea colesterolului si a nivelului de trigliceride din sange, energizeaza organismul si accelereaza scaderea in greutate.

Aceasta planta completa este adjuvantul perfect in curele de slabit, in special in cazurile de obezitate. Nu doar ca intensifica reactiile metabolice la nivel celular si inteteste arderile, ci si energizeaza organismul indepartand senzatia de slabiciune ce se manifesta in curele de slabit.

Este practic un stimulent pentru organism, ce are influente puternice si asupra starii psihice. Pentru ca accelereaza metabolismul, pierderea in greutate se face mai rapid, fapt ce aduce un plus asupra psihicului.

Spirulina este disponibila in magazine de specialitate sub forma de capsule de culoare verde-albastrui. Se administreaza conform prospectului si indicatiilor medicului.

Ce este catina si  cum ajuta in procesul de slabit

Catina este regina plantelor medicinale din tara noastra, si datorita proprietatilor benefice si-a capatat si titlul de “ginseng romanesc”. Fructele arbustiului sunt marunte galben portocalii si in stare naturala nu sunt tocmai apetisante, insa sunt surse valoroase de minerale, vitamine si compusi chimici benefici pentru organism.

Fructele marunte sunt bogate in vitamina C, conform specialistilor au  de 10 ori mai multa vitamina C decat citricele. Au in compozitie cantitati impresionante de vitamine  – E, K, F, P, B2. B6, B9, minerale, oligoelemente si uleiuri esentiale cu efecte extraordinare pentru organism.

Compozitia complexa face ca preparatele cu catina sa fie eficiente intr-o varietate mare de afectiuni, de la raceli banale la infectii bacteriene si afectiuni ulceroase. Totusi cea mai apreciata proprietate este cea vitaminizanta.

Practic preparatele cu catina sunt energizante si ofera organismului elementele necesare pentru buna desfasurare a functiilor chiar si cand este privat de anumiti compusi nutritivi. In curele de slabit etapele de mineralizare si vitaminizare sunt esentiale pentru ca scaderea in greutate sa se realizeze fara a produce stres si disconfort.

Capsulele de spirulina si catina 60Cpr pachet 1+1 Dacia Plant sunt adjuvantele esentiale in astfel de cure. Acestea sustin un mod sanatos de pierdere a kilogramelor si asigura efecte deosebite chiar si in cazurile de obezitate.

Leave a Reply