Şi românii se plâng că o duc rău !

Văd că românii se plâng că au o viaţă grea, dar aţi stat măcar o clipă să vedeţi ce se întâmplă pe glob ?  Începănd cu micuţii chinezi care au fost “invadaţi” de ape şi explozia nucleară, până la oamenii care trăiesc în Africa care mor de foame, de boli sau mai rău ucisi cu sânge rece de terorişti idioţi care au un kalaşnikov în mână şi zero creier.

Ce se întamplă în România este din vina nostră că suntem prea comozi şi în special oamenilor care au putere şi stau cu mâinile în sân în timp de poporul român are nevoie de ajutor. Nu îmi vine să cred cât de cretin este poporul român care are înjectat în vene prostia si lenea.

Avem pământ să ne punem şi în cap, dar nu suntem în stare să îl muncim, mai bine importăm decât să ne hranim singuri. În drum spre Giurgiu ( unde am eu “tara” ) vad pământ abandonat care dacă este muncit cred că susţine tot Bucureştiu cu legume şi fructe, dar na…. comoditatea asta…

Avem o ţară de nota 20, dar nu suntem capabili şi eu cred că nu merităm să locuim aici, de asta vin străinii şi ne cumpără ţara usor usor.

Leave a Reply