Scandal pe locul de parcare

Să vă povestesc ce am pățit aseară în fața blocului după ce am venit de la servici. M-am urcat în mașină am trecut să îmi i-au iubita de la job și am ajuns acasă, dar pe locul meu de parcare era un Logan.

Am căutat un număr de telefon în geam dar nu am găsit așa că am început să claxonez ușor poate aude și coboară să își mute mașina, dar se pare că mă ignora, așa că am început să lovesc roata să urle alarma dar fără succes.

Într-un final se aude o voce de la mine din bloc care a început să urle să nu mai lovesc mașina și să termin cu claxonatul.

Eu politicos i-am spus să vină să mute mașina, dar el urlă că nu mută nimic și să termin, dar cum eu sunt insistent am claxonat mai departe, dar nici ală nu se lăsa . Am început să urlu să coboare că mă enervează grav, dar ala urla de nebun pe geam cu amenintari și injurii, am răspuns și eu regulamentar la injurii dar nu am rezolvat nimic.

După alte 5 minute de urlat vine și șoferul Loganului care culmea nu era ala din blocul meu. Deci eu 15-20 minute m-am înjurat cu altă persoană

Leave a Reply