Rusine BCR

Astazi am avut o mica problema cu angajatii BCR, acum maxim 1 luna am lichidat un cont in euro si am scos 4800 euro si doamnele ( nu stiu daca se le mai spun doamne)  de acolo imi vorbeau cu dumneavoastra se purtau foarte frumos cu mine.

Cand am primit banutii nu am stat sa verific toate bacnotele foarte bine si le-am bagat in portofel ( nu au fost in stare sa ii bage intr-un plic, cica nu aveau) si am plecat acasa. Acum dupa ceva timp trebuie sa cumpar ceva pentru casa asa ca am luat 100 euro si am fost tot la BCR sa ii schimb, nu de alta dar lucrez la 5 minute de ei si am zis ca sunt oameni de treaba si tot acolo sa ma duc.

Am ajuns la banca am scos banutii sa ii schimb si spre disperarea mea domna care mi-a vorbit frumos acum ceva timp a venit cu un raspuns foarte frumos ” nu ii pot schimba, sunt rupti aici in colt putin”. Eu am incercat sa ii explic ca tot de acolo i-am luat si nu le-am facut nimic, dar ea mai avea putin si ma facea hot ca banii aia sigur nu sunt din banca.

Am oftat si am cerut o solutie unde pot schimba banii ca totusi sunt 100 euro si nu vreau sa ii arunc, iar domana a spus foarte foarte frumos “in EUROPA, cand plecati din tara ii folositi acolo”.  Dupa raspunsul asta idiot am intrebat de ce se dau clientilor bacnote uzate daca nu se primesc inapoi si domana a raspus iar frumos ” daca nu verificati cand le primiti”. Deci se pare ca si la banca este valabil “Hotul neprins negustor cinstit”

Am plecat nervos de acolo si am ajuns in Cora tot la un BCR dar cu bancomat de schimb valutar si aparatul ala a primit bacnota.

Morala : Cand ai de ridicat bani de la banca sa ii verifici cu atentie sa nu patesti la fel.

Leave a Reply