Parfum de dama Fendi Fan Di Fendi eau de parfum 75ml

Brandul Fendy a fost creat in anul 1825 de catre Adele si Edoardo Fensi incepand ca un mic boutique la Roma specializat in obiecte de pielarie si blanuri. Linia de moda s-a exstins in anii 80-90 la denim, parfumuri si cohelari de vedere.

Parfulmul a fost semnat de Fendy si primul s-a numit Fendi For Women. Acesta a aparut in anul 1985 si a fost urmat la trei ani de Fendi Uomo. Aceasta casa colaboreaza cu parfumieri celebri cum ar fi Christine Nagel, Delphine Lebeau sau Francois Demachy.

Parfum De Dama Fendi Fan Di Fendi Eau De Parfum 75ml este un parfum fructat de dama si are o nta de piele amestecata cu un acord foarte fin de patchouli provocator. Acest parfum creeaza un traseu foarte sexy si de lunga durata.

Femeile care poarta acest parfum sunt speciale asa cum este de altfel si parfumul in sine. Pentru a putea reflecta aceasta aspiratie, parfumul a fost prezentat intr-o sticla care se descrie cel mai bine pe site-ul oficial cu ajutorul sintagmei un obiect al dorintelor pure.

Acest parfum are note de varf din mandarine, para si coacaze negre, note de mijloc din iasomie, trandafir si tuberoze si note de baza din paciuli ci piele.

Combinatia este una dintre cele mai bune si reuseste astfel sa devina atat un parfum senzual si seducator cat si un parfum pentru toate zilele perfect pentru birou. Femeile apreciaza acest parfum in primul rand pentru notele de baza.

Notele de varf sunt cele care raman in incapere in urma ta si lasa acel sentiment senzual superb. Notele de baza din paciuli si piele face ca parfumul sa se integreze usor oricarei tinute. Aromele de piele foarte puternice sunt imblanzinte de notele de verzi de paciuli astfel incat persoana care foloseste acest parfum sa impresioneze de fiecare data in cel mai pozitiv mod.

Nu degeaba se spune despre acest parfum ca este pentru femei speciale, avand in vedere faptul ca fiecare dintre cele trei note creaza o atmosfera speciala in jurul ei. Nota de varf din mandarina si coacaze negre asociate cu para genereaza o aroma imbietoare si foarte placuta care va pluti in aer mult timp.

Combinatia din notele de mijloc este complet florala. Iasomia, tuberoza si trandafirul sunt arome speciale si incantatoare care aduc un aer exotic oricarei tinute. Asa cum se poate vedea secretul parfumului pentru femei puternice si speciale sta exact in alegerea ingredientelor. Fiecare nota apartine unei alte familii.

Chiar daca ai fi tentata sa crezi ca notele de varf sunt similare cu cele de baza sau ca notele medii au ceva in comun cu notele de baza acest lucru nu este adevarat deoarece pielea nu are nicio legatura cu fructele si florile folosite in cele doua note anterioare.

In momentul in care una din cele doua note dispare, aceasta nu se estompeaza complet generand un miros special in final pentru ca chiar si atunci cand ramane doar nota de baza nu vei simti doar piele si paciuli ci si putin din fiecare nota anterioara.

Leave a Reply