Obiecte de mobilier necesare intr-un salon

In zilele noastre, din ce in ce mai multe doamne si domnisoare aleg sa urmeze diferite cursuri, pentru a deveni manichiuriste, hair styliste, artiste make – up, etc.

Ei bine, in cazul in care urmati astfel de cursuri si intentionati ca mai apoi sa va deschideti propriul salon, pe Shopu.ro puteti gasi obiectele de mobilier necesare intr-un salon de infrumusetare.

In urmatoarele randuri vom discuta putin despre acest aspect, pentru  in cazul in care de exemplu aveti de gand sa deschideti un coafor sau o frizerie, sa stiti spre ce obiecte de mobilier trebuie sa va indreptati atentia.

Statii de lucru

O statie de lucru sau o statie de coafare trebuie sa includa compartimente pentru scule sau suporturi, sertare de depozitare si oglinzi. Cele mai multe dintre aceste statii de lucru vin in diferite stiluri cu diferite facilitati.

Ele pot face ca salonul dumneavoastra sa fie atractiv, modern si eficient. Statia de lucru este cheia pentru functionarea unui salon eficient, deci asigurati-va ca achizitionati statiile de lucru care se potrivesc cel mai bine platformei salonului.

Scaune de coafura

Scaunele de coafura sunt cerinta cea mai importanta si cele mai de baza corpuri de mobilier pe care ar trebui sa le cumperi pentru noul salon de infrumusetare. Aceste scaune vin intr-o varietate de forme si culori.

Este necesar sa fie alese cele cu aspect elegant, deoarece acestea ajuta in imbunatatirea aspectului salonului. De asemenea, trebuie cumparate doar fotolii de coafura care sunt de cea mai buna calitate de manopera. Scaunele de barbier si scaunele de salon de cea mai buna calitate nu numai ca vor facilita lucrul cu personalul dvs., ci si confortul clientilor dvs.

Carucioare

Aceste carucioare de coafura si frumusete sunt esentiale pentru toate saloanele. Acestea va ajuta sa pastrati salonul organizat si sa activati portabilitatea, precum si stocarea usoara a instrumentelor de styling.

Acestea permit angajatilor din salonul de coafura sa aiba la dispozitie toate instrumentele de styling necesare in timp ce participa la infrumusetarea unui client. Astfel, acesta maximizeaza spatiul de lucru si imbunatateste eficienta personalului dvs. In plus, sporeste impresia generala a salonului.

Birouri de receptie

Zona de receptie a salonului dvs. este de obicei primul loc pe care il vad clientii dvs. cand intra in salon. Prin urmare, ar trebui sa achizitionati un birou de receptie, care este elegant si ofera cea mai buna prima impresie.

Asigurati-va ca biroul de receptie este convenabil pentru receptionerii si clientii dvs. pentru a face numiri eficiente si pentru a oferi asistenta sau indrumare. Alegerea receptiei dvs. va depinde in mare masura de dimensiunea sau zona salonului dvs. si de bugetul dvs.

Spatii de asteptare

Este imperativ ca salonul dvs. sa aiba o zona de asteptare relaxanta si confortabila. Acest lucru joaca un rol important in designul salonului dvs., deoarece este in mod obisnuit amplasat langa intrare. Trebuie sa aveti o zona de asteptare cu scaune sau saloane de asteptare care sunt proiectate pentru a fi mai confortabile pentru clientii dvs.

Scaune

In afara de scaune confortabile pentru clientii dvs. in zona de asteptare, este posibil sa aveti nevoie de scaune suplimentare pentru personalul dvs. si clienti.

Leave a Reply