Metodele prin care poti sa investesti in criptomonede

Cum poti sa investesti in criptomonede? Este probabil o intrebare pe care ti-o adresezi atunci cand afli despre aceste monede virtuale.

Exista doua metode de a investi in criptomonede. Prima metoda este cumpararea unei monede virtuale care a fost deja investita, iar a doua este investitia intr-una noua.

Prin intermediul primei metode, poti sa investi prin exchange-uri . Dar pentru a putea fi posibila aceasta ,trebuie sa detii un portofel virtual. Accesul la acest wallet se face printr-un cod unic pe care doar detinatorul il poate folosi si detine.

Exista insa cateva reguli cand doresti sa accesezi acest card – atunci cand il creezi trebuie sa ai o poza de profil tip selfie si sa lasi la vedere ultimele 4 cifre  de pe cardul pe care il vei tine in mana in poza respectiva. Insa nu toate platformele folosesc acest regulament.

A doua metoda se numeste ICO – realizarea unei investitii intr-o criptomoneda care inca nu a fost lansata.

Zilnic apar noi stiri cripto despre mii de utilizatori din intreaga lume care fac aceste tranzactii online. Investitia prin ICO, la randul ei se face prin mai multe variante, pe care o sa ti le listez mai jos:

  1. Echipa

In fiecare saptamana, se lanseaza o multitudine de ICO–uri. Este cea mai sigura varianta de investitie, deoarece in spatele unui asemenea ICO, se afla o echipa cu CV-uri impresionante si nu ai incertitudinea ca iti lasi banii pe maini rele.

  1. Marketing-ul proiectului

De asemenea, acest tip de ICO este realizat de o echipa cu experienta in care te poti increde, deoarece au la baza profesionalismul.

  1. Ideea din spatele unui proiect

Alta stire cripto la care trebuia sa acorzi mare atentie este aceasta. Exista o multitudine de proiecte in care sa investesti. Toate prezinta o descriere a proiectului si totul se rezuma la o idee principala care poate sau nu sa te atraga.

Atunci cand o asemenea echipa face o promisiune, daca iti doresti sa investesti trebuie tu sa faci investigatii despre documentul din spatele proiectului, precum si interactiunile dintre utilizatori. Documentul poarta denumirea de „white paper”. Acesta are la baza lui atat membrii echipei, investitorii cat si advizorii. Dar advizorii sunt cei care se ocupa de gestionarea criptomonedelor de pe piata si despre noile stiri cripto.

Cu totii stim ca cea mai populara moneda virtuala de pe piata este Bitcoin-ul. Fiind si prima aparuta, a ajuns sa fie moneda de schimb pentru o multitudine de companii aeriene si de lanturi hoteliere, precum si in diverse industrii petroliere sau electrice.

Dar popularitatea unei criptomonede poate avea o intorsatura majora. Pe primul loc acum se afla moneda Ripple care a ajuns sa fie considerata urmatorul bitcoin, datorita cresterii progresive a valorii pe care o are.

Daca iti doresti si tu sa incepi sa investesti in criptomonede, trebuie  sa te asiguri ca lucrezi pe o platforma de incredere. Sa stii sa investesti corect si sa iti pui limita la suma pe care doresti sa o oferi unui proiect de pe urma caruia sa ai de castigat. Pentru mai multe stiri cripto viziteaz site-ul www.criptomonitor.ro si informeaza-te in fiecare zi.

Leave a Reply