Locul de parcare transformat în baltă de peşte

În sfârşit am scăpat de balta de peşte în care se transformase locul meu de parcare. Am spart la gheaţă să ducă apa în canal de la ora 9:30 până la ora 15:00.

De ce pe locul de parcare apa era de  30 cm ? Raspunsul este simplu când era zăpadă afară am ieşit şi am curăţat locul până am ajuns la asfalt.

Şi acum toată zăpada topită de pe locurile vecine a venit şi a rămas pe locul meu. Canalul în care trebuia să se scurgă este înfundat şi aia de la ApaNova când îi suni să rezolve dau din umeri şi spun că nu au cum. Am fost nevoit să sparg la gheaţa cu 15m mai mult până la următorul canal.

De ţinut minte, nu doar locul meu era baltă de peşte, TOATĂ aleea era aşa dar nimeni nu a făcut nimic, ieşeau afară cu cisme de pescar sau erau în stare să meargă pe gard.

Dupa experieţa asta am învăţat că trebuie să fii un leneş să te doară în 14, să te chinui 20 minute să pleci cu maşina şi alte 20 seara să o parchezi. Că sigur dacă deszăpezeşti locul şi vecinii lasă zăpada de 1m sigur când se topeşte locul tău de parcare devine baltă de peşte.

Leave a Reply