Jocuri de noroc ?

O întrebare mă macină de ceva vreme… oare este timpul să mă apuc de jocuri de noroc ? La 2 variante m-am gandit sport betting și poker online.

Am început să întreb despre poker dar am primit zeci de răspunsuri că pokerul este un joc de noroc și nu ai ce să înveți. Ei bine tin să îi contrazic.

Am prieteni care joacă poker online de multi ani și țoți mi-au spus că pokerul nu mai este de mult un joc de noroc și ai nevoie de o strategie bună și chiar să “minți” dacă vrei să caștigi. Pokerul nu se învață peste noapte, ai nevoie de mult antrenament și multe ore pierdute pe website-urile unde poți juca cu bani virtuali.

Cu pariurile sportive, am început cu 30 RON pe un website de pariuri online și norocosul de mine am triplat suma, dar cum sunt la început am pariat haotic și am început să pierd bănuții.

De ținut minte, când ai câștigat ceva să nu te lași dus de val să începi să visezi că te îmbogățești peste noapte. Și atunci când pierzi să nu pariezi iar în disperare să recuperezi suma că sigur pierzi tot.

În final dacă dezvolți o strategie și nu te lași dus de val ai șanse mari să scoți ceva bănuți.

Leave a Reply