Dulapurile si vitrinele isi gasesc utilitatea in orice sufragerie

Spaţiile de depozitare într-o casă sau într-un apartament pot îmbrăca diverse forme. Cele mai populare corpuri de mobilier pentru depozitare sunt dulapurile și vitrinele. Rezistente, cu un design modern, ușor de întreţinut și curățat dulapurile și vitrinele își găsesc locul în orice cameră și completează perfect decorul din jur.

În dulapuri se pot pune lucrurile care sunt folosite doar ocazional, în vitrine puteți pune anumite obiecte, lucruri la care țineți și cu care vă lăudaţi, pe care ați vrea să le vadă și alții.

Dulapurile și vitrinele moderne au finisaje deosebite, nu sunt atât de grele, se pot muta cu ușurință în caz de curățenie, au finisaje atent alese pentru a pune în valoare cât mai bine mobilierul respectiv.

Designerii vor căuta în permanenţă să personalizeze vitrinele și dulapurile, astfel că veți avea corpuri de mobilier pentru depozitare elegante, rafinate, cu un look modern.

Dulapurile și vitrinele la comandă, o alegere inspirată

Dulapurile pot avea mai multe zone de depozitare, rafturi, feresc lucrurile depozitate de praf, umezeală, mizerie, sunt încăpătoare și foarte ușor de organizat în interior. Vitrinele vin în plus faţă de dulapuri cu geamuri, sticlă de calitate, rezistentă la şocuri, zone de depozitare ceva mai mari, unde se pot expune de la porţelanuri la seturi de tot felul său bibelouri.

În aceste dulapuri moderne puteți pune orice doriți, au o funcţionalitate ridicată, designul lor se poate încadra în decorurile minimaliste, dar și în cele mai complexe fără nicio problemă.

În momentul în care vă decideţi că vreți să achiziţionaţi dulapuri moderne sau vitrine living online este bine să le faceți la comandă, pentru a avea corpuri de mobilier care se vor încadra perfect în spațiul aflat la dispoziție.

Având vitrine moderne și vitrine living, dulapuri la comandă le puteți personaliza cum vreţi, puteți alege finisaje, materiale, design, puteți stabili și compartimentarea sau anumite elemente de decor.

De asemenea comandarea unor vitrine moderne și dulapuri din magazine online sau offline, realizate la comandă, vă permite să vă implicați și în procesul creativ și să obţineţi piese de mobilier pe gustul dvs. și ușor de integrat în decorul gândit pentru locuinţă.

Cu vitrinele și dulapurile la comandă e mult mai ușor să aduci un plus de eleganţă în camerele unde vor fi amplasate, amenajarea interioară este mai rapidă dacă ai corpuri de mobilier care își ocupă un spațiu bine delimitat și nu e nevoie de ajustări.

La NoRDA găsiți dulapuri și vitrine moderne de cea mai bună calitate, din materiale rezistente

NoRDA are un magazin online de unde puteţi comanda rapid dulapuri și vitrine moderne personalizate, realizate în cele mai bune condiții, cu aparatură și tehnologii de ultimă generație.

Echipa NoRDA poate concepe cele mai interesante modele de dulapuri și vitrine în stil scandinav, minimaliste, cu finisaje moderne din materiale rezistente și de calitate foarte bună, garantată. Vitrinele cu un design elegant și autentic, pentru living sau hol, în care puteți pune obiecte și decoraţiuni deosebite se vor potrivi cu dulapurile din lemn, mdf sau metal, stejar.

Consultanţii specialişti cu experiență pot să vă lămurească oricând prin intermediul chat-ului online, vă pot da cele mai relevante detalii despre produse pentru a lua decizia de cumpărare cea mai bună.

Livrările sunt rapide, în toată țara, transportul este gratuit la comenzile peste 300 ron, fiecare produs e ambalat corespunzător și transportat în siguranță până la destinație.

Leave a Reply