De ce te-ai apucat de fumat ?

Nu fumați !

Nu înțeleg de ce un puștii de 14-15 ani se apucă de fumat, dar nu au nici o sursă de venit și mai ales nu ai nici o problemă la vârsta aia, nu au rate de plătit,  chirie, întreținere, să spui că din cauza stresului s-au apucat de fumat.

Partea proastă este atunci când ai intrat foarte tare în problemă și fumezi un pachet pe zi și tu nu ai bani de o gogoașă amărâtă, dar de un pachet de țigări care costă foarte mult.

Ca sursă de inspirație pentru articolul ăsta sunt puștii care stau pe bancă în fața blocului și cum zăresc pe cineva cunoscut îl întreabă imediat dacă are țigări în plus.

Până acum nu am simțit nevoia să fumez și așa sper să rămână foarte mult timp, prefer să mă duc să îmi cumpăr ceva de mâncare sau ceva pentru mașină decât să dau peste 10 ron pe zi pe țigări care te termină înainte de termen.

Dacă faci o socoteală simplă o să vezi că banii aruncați pe țigări depășesc ca valoare o pereche de adidași și două tricouri, așa că dragilor vă sfătuiesc să vă gândiți mai bine dacă merită să vă distrugeți sănătatea și banii pe un viciu mortal.

Leave a Reply