Cuvântul unui român este egal cu ZERO

Vreau să cred că românii sunt oameni buni şi atunci când spune ceva să se ţină de cuvânt, dar se pare că în ultimul timp am dat peste oameni care au un cuvânt de rahat.

Am vorbit cu cineva care aveam anvelope de vară pe maşină şi eu aveam 6 de iarnă şi i-am propus dacă vrea el 2 că eu le ţin degeaba.

A spus că este interesat dar nu are bani astăzi şi eu cum sunt tâmpit şi am încredere în oameni, mai ales că am facut mici afaceri cu baiatul asta în trecut, i-am spus că nu este problema ca vine zăpada şi are nevoie de anvelope bune şi cu banii sa îi aducă peste 4-5 zile când a spus el că face rost.

Dar se pare că Iarna a trecut şi el nu mai răspunde la telefon. Dacă mă suna şi îmi spunea omule nu am bani sau măcar nu îţi dau nici un ban era ok, dar să nu răspunzi la telefon deja este nesimţire pe faţă.

Dar se pare că nu am învăţat nimic din experienţa asta şi am făcut altă prostie, dar de data asta am plătit pentru un serviciu şi zilnic primesc răspuns că nu este gata, cu toate că atunci când am trimis banii a spus că durează 5 zile maxim, dar se pare că au trecut 30 şi primesc tot răspuns negativ.

Mai aştept până luni şi dacă nu primesc ce am plătit sigur fac reclamaţie şi postez pe blog, măcar să vadă lumea ce am păţit şi pe viitor să nu apeleze la el. (Dar eu tot sper ca este om de cuvânt şi primesc ce am plătit )

Leave a Reply