Cele mai premiate destinatii din filme – care sunt si cand sa le vizitam

Destinatiile din filme sunt intotdeauna una dintre atractiile principale. pe langa actori, costume si actiune. Asadar, in cazul in care sunteti un iubitor al cinematografelor si al filmelor bune, cu siguranta trebuie sa vizitati cele mai apreciate destinatii pentru filmele care au luat nastere pe acele meleaguri.

Tocmai de aceea, in cadrul articolului de astazi, va vom prezenta cateva locuri ce merita toata atentia noastra si pe care ar trebui sa le descoperiti fara doar si poate. V-am starnit curiozitatea? Atunci haideti sa le descoperim impreuna! 

Topul tarilor

Una dintre cele mai cunoscute tari pentru filmele care au fost realizate acolo este SUA, o destinatie prezenta in majoritatea filmelor, indiferent de genul sau anul in care acestea au fost realizate. Mai apoi, Statele Unite ale Americii sunt atent urmate de Marea Britanie, o destinatie care a atras atentia multor regizori, reusind sa se produca adevarate capodopere.

De asemenea, nici Franta nu este de lepadat, aceasta avand la purtator numeroase filme care au facut-o celebra intr-o maniera mai mare sau mai mica. La final, nu puteam sa nu mentionam Ialia si India, doua destinatii putin mai speciale, caci aici nu se regasesc chiar atat de multe filme, comparativ cu restul destinatiilor pe care le-am mentionat mai sus. 

Topul oraselor

Continuam pe o maniera mai concreta, ilustrandu-va cele mai cunoscute orase in care au fost concepute filmele celebre, apreciate de fiecare dintre noi. Debutam acest top cu New York, un oras impresionant atat din punct de vedere arhitectural, cat si datorita creatiilor de pe aceste meleaguri, printre care se numara si filmele.

De asemenea, si Londra are un numar mare de filme la purtator, fiind urmata de Chicago, o destinatie speciala dar si foarte apreciata. Pe ultimele locuri se afla Los Angeles, dar si Parisul, destinatii nu foarte abordate dar foarte speciale si acestea prin ceea ce pot oferi chiar si regizorilor, nu doar turistilor.

Cand le puteti vizita?

Desi acestea sunt oricand la dispozitia turistilor, trebuie sa mentionam faptul ca exista anumite perioade cand destinatiile amintite mai sus pot fi descoperite la preturi de nerefuzat. Iar perioadele cele mai prielnice ar fi in extrasezon, mai ales toamna si iarna, cand preturile scad considerabil.

In plus, nici la capitolul aglomeratie nu veti sta rau, caci in lunile de toamna si iarna, multi turisti aleg sa ramana acasa, deci, daca fugiti de aglomeratie, cu siguranta acestea sunt perioadele potrivite pentru dumneavoastra. 

In incheierea acestui articol…

La final, acum ca ati stabilit deja destinatie pentru urmatorul sejur, este nevoie si de un mijloc de transport rapid si eficient, nu-i asa? Daca sunteti in cautarea unei metode rapide, compania Novum va ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara, astfel incat sa puteti ajunge la destinatiile mult dorite in timp util.

De asemenea, trebuie sa mentionam ca serviciile de inchirieri auto in Timisoara oferite de compania Novum sunt intotdeauna atent verificate, pentru ca masinile sa functioneze ireprosabil indiferent de drumurile pe care le parcurgeti!

Leave a Reply