Căutatul prin tomberoane

O să vă spun  una tare și de ultimă oră din lumea căutătorilor prin tomberoane. Pe la ora 9 și ceva am ajuns la birou și în fața clădirii sunt tomberoanele în așteptarea oamenilor de la salubritate, dar până atunci compatrioții nostrii de culoare se apucă să caute prin ele. Până acum totul este normal, sunt și oameni care nu au ce mânca dar ce am văzut astăzi sigur nu se încadrează în categoria muritorilor de foame.

O doamnă cu un telefon foarte scump ( iPhone ) a luat la răvășit tomberoanele și în același timp vorbea de micile afaceri unde normal este șefă. Eu înțeleg că așa sunt unii oameni obișnuiți să caute sau să cerșească chiar dacă au telefon de 500 euro și mici afaceri, dar nu este puțin jenant ?

Nu doar că este jenant, dar a împrăștiat tot gunoiul ala pe alee și suntem nevoiți să stam cu mirosul ală că oamenii care vin să îl ridice nu se deranjează să îl adune și pe ala după jos, dar este normal că nu este treaba lor. Acum înțeleg de ce sunt aruncți la propriu din Franța și au interdicție în alte țări, rușine !

Leave a Reply