Care sunt cele mai frumoase inele de logodnă?

Orice bărbat care plănuiește să-și ceară iubita în căsătorie își propune ca momentul să fie marcat prin dăruirea celui mai frumos inel de logodnă posibil. Problema, însă, apare odată cu încercarea găsirii acestui inel.

Piața oferă prea multe variante din care poți alege, ceea ce poate fi de-a dreptul bulversant, iar femeile sunt destul de dificile când vine vorba de gusturi în materie de bijuterii. Așadar, majoritatea bărbaților întâmpină această problemă atunci când se află în căutarea inelului de logodnă perfect.

Iată câteva sfaturi care te pot scoate din încurcătură!

Trebuie să iei în considerare gusturile ei

Cu toții suntem diferiți, fapt pentru care există șanse mari ca punctul de vedere al unora, cu privire la cele mai frumoase inele de logodnă, să nu fie neapărat împărtășit și de iubita ta!

Așadar, este foarte important să ții cont nu doar de prețul inelului de logodnă, cât mai ales de gusturile și stilul ei.

De exemplu, dacă ea nu este o persoană căreia să îi placă să se facă remarcată prin bijuterii, un inel de logodnă prea sofisticat și ieșit din comun s-ar putea să o facă să se simtă stânjenită și chiar ar fi păcat să nu îl poarte din această cauză.

Pe de altă parte, însă, dacă este o persoană extravagantă și obișnuiește să poarte bijuterii opulente, un inel de logodnă clasic, cu o singură piatră incoloră, s-ar putea să nici nu fie observat pe mâna ei, în special dacă piatra este de mici dimensiuni.

Documentează-te cu privire la tipurile de inele de logodnă care se găsesc în magazinele cu bijuterii

Așa cum spuneam, piața bijuteriilor oferă numeroase modele de inele de logodnă, care mai de care mai frumoase și mai speciale. Însă, ca să identifici inelul perfect pentru iubita ta, va trebui să știi exact ce model să alegi. Iar pentru asta trebuie să știi ce tipuri de inele de logodnă există.

De exemplu, în cazul inelului de logodnă cu diamant – pentru că acesta este cel mai popular din lume – poți alege dintre variantele „round”, „princess”, „oval”, „heart”, „emerald” sau „pear”.

Clasicul model cu o singură piatră simplă și rotundă, poziționată central, este modelul „round”, iar tipul inelului este „solitaire”.

Mai există, însă, și alte tipuri de inele logodnă, precum:

  • Three-Stone – are trei pietre prețioase – una poziționată central, iar celelalte două așezate de-o parte și de alta ei.
  • Halo – are o piatră mai mare poziționată central și alte câteva pietre de diferite dimensiuni incrustate pe părțile laterale.
  • Eternity – are mai multe pietre de dimensiuni mici așezate simetric pe cea mai mare suprafață a inelului.

De altfel, trebuie să știi că există mai multe tipuri de inele de logodnă legate, mai degrabă, de stilul personal al fiecărei femei:

  • Inelul de logodnă clasic – perfect pentru femeile iubesc eleganța și gingășia.
  • Inelul de logodnă romantic – potrivit pentru femeile care adoptă ținute feminine.
  • Inelul de logodnă vintage – pentru femeile îndrăgostite de stilul vremurilor de odinioară (în cazul acestora sunt recomandate pietrele colorate, precum safirul, smaraldul sau rubinul).
  • Inelul de logodnă minimalist – potrivit pentru femeile cărora le place simplitatea.
  • Inelul de logodnă glamour – perfect pentru femeile cărora le place să atragă toate privirile cu ajutorul bijuteriilor pe care le poartă.

Leave a Reply