5 motive pentru care să-i cumperi copilului tău o bicicletă

Un părinte își dorește tot ce este mai bun pentru micuțul său. Își dorește ca acesta să crească frumos, să fie fericit, sănătos și să devină un adult responsabil. De aceea, încearcă în permanență să îl implice în activități care mai de care mai interesante, educative, explicându-i mereu ce este bine și ce nu.

O astfel de activitate este mersul pe bicicletă. Aceasta îl va obișnui pe cel mic cu ideea unui mijloc de deplasare mai rapid decât mersul pe jos și mai sănătos, îl va ajuta să își dezvolte frumos corpul și îi va oferi momente frumoase alături de cei pe care îi iubește – părinții. De aceea, achiziționarea unei biciclete pentru copii este mereu o alegere bună.

5 motive pentru care să alegi o bicicletă pentru copii

Bicicleta îl va ajuta pe micuțul tău să descopere lumea. Aceasta:

  1. Îi va oferi mai multă încredere în propriile lui puteri.

Odată ce învață cum să meargă cu bicicleta, micuțul se va simți mult mai încrezător în sine, mai ales că la început totul părea atât de dificil. Aceasta îl va provoca să fie mai bun și îl va învăța cum să fie stăpân pe situație.

  1. Îl va face să se bucure de momente frumoase.

O mare problemă a zilelor noastre o constituie statul în casă. Prinși în lumea fascinantă a tehnologiei, cei mici au tendința să creadă că așa este normal și că uitatul la televizor înseamnă distracție. Un copil care iese mai mult din casă, cu bicicleta sau chiar la o plimbare, va fi însă mult mai fericit deoarece va putea să intre în contact cu lumea și să o descopere.

  1. Îl va ajuta să comunice mai ușor cu cei din jur

Cum, de regulă, plimbările cu bicicleta se desfășoară în parcuri sau alte zone populate, cel mic va avea ocazia să cunoască și alți copii. În aceste ieșiri, el poate lega prietenii și, în viitor, va putea să comunice mai ușor cu oamenii din jurul lui.

  1. Îl va ajuta să înțeleagă că trebuie să aibă grijă de sănătatea lui

Dacă de la o vârstă fragedă i se prezintă această modalitate de transport, în viitor va fi mult mai conștient de faptul că trebuie să aibă grijă de sănătatea lui, abandonând ideea comodității și acceptând activitatea fizică ca fiind ceva util și normal.

  1. Va consolida relația dintre tine și el

Mersul pe bicicletă îi oferă ocazia să petreacă mai mult timp cu tine. Momentele când îl învățați să conducă și apoi expedițiile pe care le faceți împreună sunt importante pentru relația voastră și îi vor arăta că este iubit și că sunteți alături de el.

MyKitty – magazinul preferat al celor mici

La MyKitty găsești nenumărate lucruri frumoase pentru micuțul tău. Dacă este independent din fire, alege-i o bicicletă fără pedale, iar dacă este mai nesigur și are nevoie de ajutor până învață cum merge treaba, optează pentru una cu pedale și roți ajutătoare.

Pe mykitty.ro găsești biciclete ieftine pentru copii, produsul ales ajungând la tine în maxim 48 de ore din momentul în care ai făcut comanda.

MyKitty are cele mai bune prețuri de pe piața de biciclete pentru prichindei, iar designul acestora – ce prezintă personajele lui preferate din desene animate, îl vor face să se îndrăgostească de această activitate. Și dacă te-ai hotărât să comanzi, nu uita de echipamentul de protecție: mănuși, cască, set protecție încheieturi, genunchere și cotiere.

Leave a Reply